Gemeente Bergen wil de mantelzorgers in het zonnetje zetten. Tot 16 oktober kunt u een attentie aanvragen voor een mantelzorger die in onze gemeente woont.

Een mantelzorger zorgt langdurig en intensief voor een partner, familielid of kennis met gezondheidsbeperkingen. Het is geen professionele hulpverlener, maar heeft wel een persoonlijke band met degene voor wie hij/zij zorgt.

Kent u een mantelzorger die een attentie verdient? Als deze in de gemeente Bergen woont, kunt u dit bij de gemeente aanvragen. Vul de onderstaande kaart volledig in en verstuur deze vóór 16 oktober naar: Gemeente Bergen, t.a.v. mantelzorgondersteuner, Antwoordnummer 31, 5800 VK Bergen. U kunt de ingevulde kaart ook deponeren in de brievenbus bij het gemeentehuis of mailen naar: mantelzorgondersteuning@bergen.nl.

Op 6 november wordt uw attentie ter gelegenheid van de Dag van de Mantelzorg bij de mantelzorger thuisbezorgd.

Gemeente Bergen organiseert deze actie om de mantelzorgers in het zonnetje te zetten. En is mogelijk dankzij de inzet van vrijwilligers die de attentie overhandigen. Voor vragen over deze actie kunt u contact opnemen met het Klant Contact Centrum van Gemeente Bergen, telefoon (0485) 34 83 83.

Deze kaart kunt u printen en met pen invullen. U kunt de kaart ook digitaal invullen en vervolgens printen of mailen.