De aansluiting van de Wezerweg op de N271, ter hoogte van Well, wordt ingericht als rotonde. Hiermee wordt de verkeersveiligheid van dit punt verbeterd. De werkzaamheden starten in de tweede helft van september en duren ongeveer zes maanden.

Inwoners kregen meer informatie over de werkzaamheden, afsluitingen en omleidingen tijdens de informatieavond op 30 augustus.

Om de overlast voor weggebruikers en omwonenden zo veel mogelijk te beperken, worden de werkzaamheden uitgevoerd in verschillende fases. Per fase vinden andere verkeersmaatregelen, afsluitingen en omleidingen plaats. Meer informatie vindt u op www.bergen.nl/rotonde.

Informatieavond van 30 augustus

Op woensdag 30 augustus vond een informatieavond plaats in MFC De Buun in Well. Inwoners hebben toen hun zorgen en ideeën uitgesproken. Deze input wordt meegenomen in de verdere voorbereiding en uitvoering van de werkzaamheden.

Heeft u gedurende de aanleg van de rotonde nog vragen of zorgen over de werkzaamheden, afsluitingen of omleidingen? Neem dan contact op met de gemeente via (0485) 34 83 83 of info@bergen.nl. We denken graag met u mee.