Nieuws

...

 • College bezoekt Donné Draad

  (16-03-2017)

  In de metro van Londen, de liften in Dubai, langs het spoor in Noord Ierland en zelfs op onze zeebodem liggen verschillende soorten kabels die gemaakt worden bij Donné Draad in Nieuw Bergen.

 • Doe mee aan de vrolijkste run van Bergen

  (15-03-2017)

  Vrijdag 28 april organiseert Bergen Beweegt Natuurlijk, samen met Optisport, de Kiwanis, diverse verenigingen en vrijwilligers de Color Fun Run.

 • Elektrische laadpunten voor personenauto’

  (15-03-2017)

  Gemeente Bergen maakt onderdeel uit van het regionale project Trendsportal, Slimme mobiliteit voor morgen. Verschillende duurzame thema’s worden hier uitgewerkt, waaronder het stimuleren van elektrisch rijden en daarmee het plaatsen van elektrische laadpunten.

 • Gratis bezwaar tegen de WOZ-waarde

  (13-03-2017)

  Wilt u bezwaar indienen tegen de WOZ-waarde van uw huis? Dien uw bezwaar dan zelf, gratis en rechtstreeks in bij BsGW (Belastingsamenwerking Gemeenten en Waterschappen).

 • Hoe levert u PMD aan?

  (09-03-2017)

  Gemeente Bergen zamelt PMD apart in. PMD bestaat uit Plastic verpakkingen, Metalen verpakkingen zoals conserven blikjes, drankblikjes en Drankkartons. Het andere afval is géén PMD

 • Meer zicht op Leukermeer en Seurenheide

  (09-03-2017)

  De buitendienst heeft flink gesnoeid en gekapt op het toekomstig tracé van de waterboulevard in Maaspark Well.

 • Post aan Gemeente Bergen

  (08-03-2017)

  In de maand februari is geconstateerd dat enkele brieven aan de gemeente niet juist zijn geregistreerd.

 • Subsidie voor afkoppelen regenpijp

  (08-03-2017)

  Gemeenten, samen met het waterschap, nemen allerlei maatregelen om wateroverlast in woonwijken te voorkomen. Maar alleen met hulp van inwoners kunnen we echt verschil maken.

 • Digitale gemeentegids

  (08-03-2017)

  Onlangs heeft u de nieuwe gemeentegids ontvangen. Met daarin algemene informatie over de gemeente Bergen maar ook contactgegevens van verenigingen, stichtingen en instellingen. De gemeente werkt bij het samenstellen van de gemeentegids samen met Akse Media.

 • Gezocht: vrijwilligers bij dementie

  (28-02-2017)

  De Vrijwilligerszorg is op zoek naar dementievrijwilligers. Wilt u iets betekenen voor iemand met dementie én voor zijn of haar mantelzorger? Dan is dit iets voor u.

 • Mantelzorgcompliment

  (15-02-2017)

  Gemeente Bergen waardeert haar mantelzorgers maar mensen die mantelzorg ontvangen, waarderen dat nog veel meer. Wilt u uw mantelzorger bedanken? Dan kunt u een mantelzorgcompliment aanvragen.

 • Zorgvrijwilligers gevraagd

  (09-02-2017)

  Wilt u actief worden als zorgvrijwilliger? Meld u dan aan bij de Vrijwilligerszorg. Samen gaat u op zoek naar vrijwilligerswerk dat bij u past.

 • Problemen Arriva abonnementen

  (20-01-2017)

  Op dit moment ondervinden reizigers met een Arriva-abonnement op lijn 83 problemen. Deze problemen zijn bekend bij Arriva en Provincie. De oorzaak van dit technische probleem ligt in het feit dat in de ov-chipkaartsystemen van vervoerder Breng, het abonnement van Arriva niet wordt herkend. Hierdoor worden ten onrechte bedragen van de ov-chipkaart afgeschreven.

 • WML vervangt 2,3 km waterleiding in Siebengewald

  (18-01-2017)

  Waterleiding Maatschappij Limburg (WML) is begonnen met de sanering van nog eens 2,3 kilometer waterleiding in Siebengewald. Deze sanering sluit aan op het werk dat momenteel plaatsvindt om en nabij de Gochsedijk.

 • Beschadiging stuw Grave

  (03-01-2017)

  De stuw in de Maas bij Grave is donderdagavond 29 december omstreeks 19.30 uur door een aanvaring beschadigd. De scheepvaart tussen Grave en Sambeek en op het Maas-Waalkanaal is hierdoor gestremd maar is inmiddels weer hervat. Rijkswaterstaat geeft op haar website alle recente informatie over de aanvaring en de gevolgen hiervan voor scheepvaart en voor de bewoners van de woonboten. 

 • Dienstenvoucher voor huishoudelijke hulp

  (22-12-2016)

  Met een Dienstenvoucher kunt u tegen een gereduceerd tarief huishoudelijke hulp kopen, die u nodig heeft op grond van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo).

Archief

Pagina opties